Shortsen

Här kommer före- efterbilder på shortsen:




Det jag gjorde var att jag klippte av jeansen och sen så sydde jag bara, sen så blev det såhär snyggt! :D
Jag är i alla fall jättenöjd!

Converse ALL STAR! :)

Idag kom äntligen mina Converse! :) Jag har gått runt i två veckor nu och varit jätterädd för att dom inte skulle komma, typ att dom skulle försvinna i posten eller nåt. Det gjorde dom inte och nu har dom kommit! ^_^ *Happy Elin!*
Vad har hänt idag då? Ja, inte så mycket efter skolan var det konfirmation, som vanligt var en del lite.... Ja jag säger inget mer. Sen kom jag hem och middan blev falukorv med makaroner! Mums! :)
Sen har det väl inte hänt så mycket mer, fick två låtar av Rebecka som jag velat ha länge, tack, tack!!!
Vi ska sälja påsar med klassen också, vi måste minst sälja 5 var innan den 15 april men sen har vi fått 5 till som vi helst också ska sälja, Anna är ju bortrest nu så jag och Rebecka måste sälja hennes 9 påsar också, 4 påsar extra var! Jaja, det ska nog gå bra, dom verkar vara lätt sålda i alla fall så det är ju skönt! :D
Conversen som jag fick idag!
Ännu en bild!
Jag kanske ska köpa ett par till men jag vet inte om jag ska ta röda eller mörkrosa. Hm, svårt beslut måste jag säga! :)

Lägger upp bilder på mina shorts sen!

Ny kategori!

ledsen att jag inte har uppdaterat på jättelänge men vi har haft två prov och en redovisning förra veckan så jag har haft fullt upp med det *bortförklaring*. Nä men jag ska försöka bättra mig! :)
Jag tänkte säga förlåt genom att skapa en ny kategori: Skaparlådan, när kommer jag visa er saker som jag gjort, t.ex om jag sytt något eller om jag har gjort nåt med FIMO-lera.
Här kommer den första saken som jag tänkte visa; en väska!


Liten halv-kass bild på insidan men så ser den i alla fall ut!
Jag är jättenöjd med resultatet! Det var ganska jobbit att göra innerfickan och ta upp m.m men det var det värt! :D Helt klart!
Det ända som fattas är dragkedjan men det går snabbt att göra! ;)

Imorrn tänkte jag visa er mina byxor som jag klippt av och gjort om till shorts! Hejdå

Dagens Outfit

Jag har inte uppdaterat på hela dan men det har inte hänt nåt idag, jag gick i skolan, kom hem, sett på Heroes, that's it!
Jag tänkte bara lägga upp dagens outfit här lite snabbt. :) Jag både längtar och inte längtar tills imorrn, det är ju fredag, sista dagen innan helgen men samtidigt känns det lite jobbigt att gå i skolan till halv fyra! Förhoppningsvis får vi bättre schema i nian! Oj, det blev ett ganska långt inlägg i alla fall men här kommer i alla fall dagens outfit:

Kofta - Prêt
Tee - nån shop på internet
Tunika - Gina Tricot
Jeans leggings - BikBok
Armband - ?? (mamma köpte det)

Flugornas herre

Ledsen att jag inte uppdaterade igåt eller idag men jag har precis kommit ut ur duschen och innan det har jag tvättat så jag har tyvärr inte hunnit blogga idag :( Igår pluggade jag och var trött så då orkade jag inte.
Idag har vi börjat läsa Flugornas herre i skolan, alla verkar tycka att den är skitdålig men jag tycker att den verkar spännande. Jag är typ den enda i klassen som tycker det :P
Sen har det väl inte hänt så jättemycket idag, blir tyvärr ingen "Dagens Outfit" idag men eftersom vi hade gympa idag så ville jag bara hoppa i duschen när jag kom hem så jag tog inga bilder men imorrn så lägger jag upp ett par bilder på min outfit :3
Har inget mer att säga så vi hörs imorrn Hejdå!
Jag idag, lite konstig min jag vet :[

Våren är här

Ledsen att jag inte har uppdaterat på hela dan :( Jag har damsugit och väntat på att varmvattnet ska komma tillbaka, Det står på vår port dörr att vattnet skulle stängas av idag mellan 15.00-15.30, nu, typ 4 timmar senare är varmvattnet FORTFARANDE INTE TILLBAKA!!!!!!!!!!!!!! D:  D:  D:  D:  D:  D:  D:  D:   D:   D:
Fast man borde väl inte klaga, vi har ju i alla fall rinnande vatten till skillnad från vissa länder som måste gå flera kilometer för att hämta vatten.

Men nu till något helt annat,
Under dom senaste dagarna har jag upptäckt fyra vårtecken:
  • Småbarnen på gården har tagit fram sina cyklar och föräldrarna försöker lära dom hur man gör. :)
  • Vår katt solar sig i en fruktkorg (som vi inte har frukt i längre)
  • Det är inte så kallt att gå från slöjden till HK:n (man måste gå utomhus)
  • Och sist men ine minst något som jag tror att vi alla har märkt; snön har börjat smälta!!!!!!!! :)
Yay!!! Happy Elin! ^_^

Colour my dreams

Ledsen att jag inte har uppdaterat nåt men i torsdags hade jag huvudvärk så då orkade jag inte, i fredags hände det inget utöver det vanliga. Inte för att det gjorde det i torsdags heller... Vi åkte till lillstugan och sen när vi kom hem pluggade jag lite. Idag har det inte heller hänt så jättemycket, åkte till posten för att jag fick ett avi, innehåll får ni se imorrn! ^_^ Sen har jag pluggat idag också, vi har HK-läxförhör imorrn så det är bäst att jag pluggar in alla vitaminer och mineraler nu! Skriver mer ikväll om det har hänt nåt spännande då. Vi ses!
Hittade en jättegullig bild på vågen som jag måste lägga upp eftersom jag är en våg ;)

Colour my fate

Ledsen att jag inte har uppdaterat, har inte haft tillgång till internet men nu har jag ju det ^^ Under den här veckan har det inte hänt så jättemycket, har skört skoter, pluggat lite m.m. Nu har jag precis tagit en dusch. Jag kommer inte kunna lägga upp några nya bilder här så ni får klara er med gamla. Har inget mer att säga, uppdaterar (kanske) ikväll. :)



Åker imorrn

Hej hej, imorrn åker jag till stugan så då kommer jag inte kunna blogga men kanske att jag bloggar nån gång under veckan, annars blir det när sportlovet är över. Idag var det so-prov också, det gick någorlunda bra i alla fall :P Har sett Alice in Wonderland, 3D med Anna idag också, det var lite jobbigt med glasögorna för dom gled ner hela tiden men annars gick det bra och filmen var bra men lite sorlig.
Blir tyvärr en lite halvdålig "Dagens Outfit" idag.

Tee - Gina Tricot
Rosa tunika - ONLY
Kofta - St Tropez
Strumpbyxor - ????
Klocka - FOSSIL

Dagens shopping

Ursäkta att jag inte skrev mer igår kväll! Jag var så himla trött och hade ont i huvudet. :( Idag har jag och mamma kommit hem från stan, jag köpte FIMO-lera, en Fossilklocka och nagellack! trevligt, trevligt! Sen har det inte hänt så mycket mer, Skulle ha haft SO-prov idag men det blev inte av. Vi skulle sitta i grupper och diskutera om globalekonomi men den första gruppen satt och diskuterade i 45 minuter! Det kommer nog att gå bra i alla fall. Blir tyvärr ingen "Dagens Outfit" idag men imorrn däremot, då kommer det!
Fossilklockan, den är lila i verkligheten.
"I'm a saint" ljusrosa nagellack
"Denim dreams" är egentligen ljusblå
Sist men inte minst fyra FIMO-leror, färgerna är från vänster: Knallgul, vit, turkos och lila, köpte fyra färger till men dom får ni se nån annan gång ;)

How to save a life

Idag är jag trött! Sitter här på svenskan och har ont i huvudet och håller på att somna. Imorrn har vi franska redovisning på en fransk kändis, själv valde jag Carla Bruni. Det kommer nog att gå bra! ^_^ Har inget mer att säga men jag bloggar mer ikväll.

Två nya kategorier!

Ledsen att jag inte skrev igår, har prov imorrn så jag ville träna inför det! Mitt förlåt blir att (äntligen) lägga upp Dagens outfit! Har även gjort en kategori som heter Shopping. ^^


Idag hade vi friluftsdag, det var roligt men efter ett tag blev det kallt :( Vi satt mest i en stuga och värmde oss. Har inget mer att säga men skriver mer imorrn Hejdå!

Tee-GinaTricot

Kofta-Saint Tropez

 

Hade en ganska enkel outfit idag :)