Cool mobilhållare

Titta vad jag hittade på Strapya-world:
En mobilhållare i form av en tröja! ^_^ Riktigt rolig pryl!
Funkar även för glasögon! :)
Den är dock ganska dyr, 21 dollar, plus frakt från Japan blir det ännu dyrare :( Om den inte vore så dyr skulle jag nog köpa den!

Måndag

Hej!
Idag på skolan har det inte hänt så mycket, först hade vi syslöjd och sen hade vi hk och sen lunch. På hk:n så hade vi grupparbete, min grupp fick E-vitamin och Jod. Efter lunch hade vi no, den lektionen gick långsamt! Sen vare idrott, handboll, det gick väl sådär. Har inte hänt så mycket hemma, duschade och sen har jag bara sett på  tv och hållit på datorn. Har inget mer att säga så Hejdå!

Tävling


Jag är med i ännu en tävling, denna gång på saranilsssoon.blogg.se. Vinsten är egen designade lösnaglar! Tävla du med!

Söndag

Hej!
Ledsen att jag inte har uppdaterat på hela veckan men det är för att jag har varit sjuk så inget spännande har hänt direkt, allt jag har gjort är att ha tittat på tv och läst.
Idag for mamma och jag på strömpilen för att jag skulle köpa ett fodral till min mobil att göra nåt deco den inspirerat på men det fanns varken på expert eller elgiganten så jag köpte ett på tradera istället. Imorrn är det skola igen, syslöjd första timmen men det är kul så det kommer nog att gå bra. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs imorrn, Hejdå!

Söndag

Hej! Ledsen att jag inte skrev igår! Idag har jag inte gjort så mycket, jag och mamma for och lämnade tillbaka några saker på Strömpilen och sen for vi hem. Imorrn börjar skolan, trist! :( Men vad ska man göra? :) Aja har inte nå mer att skriva så Hejdå!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett supersött cupcake-armband
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas tisdagen den 19 Januari klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D

LYCKA TILL!

Fredag

Hej! Idag var jag med Lovisa och vi hade roligt! Hon åt hos mej också, det blev kyckling. Nu sitter jag bara och tittar på Kaleido Stage! Bra anime! ^_^ Men vi hörs imorrn Hejdå!

Naglarna

I förra inlägget skrev jag att jag skulle måla naglarna, så här blev det:
Helt enkelt bara prickar! ^_^

Hemma!

Hej! Ledsen att jag inte skrev igår men jag hade ingen internetuppkoppling. Idag kom vi alltså hem från stugan, den långa bilturen är jobbig men det är skönt att vara hemma igen, nu ska jag måla naglarna, ifall det blir bra får ni se resultat! ;) Har inte så mycket mer att skriva men vi hörs imorrn. Hejdå!

Tisdag

Hej! Idag har det varit ganska kallt här ca: -18 men igår så var det ännu kallare, då var det typ -29!
Idag så har jag i alla fall skottat lite och sen åkte vi till kyrkogården för att tända ljus, vi provad eockså att åka skoter men det var så kallt och min mössa höll på att åka av så vi kom inte så långt. På vägen hem från kyrkogården stannade vi på kiosken och köpte godis. ^_^ Aja vi hörs imorrn, Hejdå!

Hej hej

Som ni kanske ser så har det kommit upp några förändringar, eller också så har ni inte sett det men några saker som förändrats är att det har kommit en ny rss-ikon och en ny header, kankse inte så många förändringar men det kommer (förhoppningsvis) fler! ^_^

Idag har jag för utom att ha hållt på med bloggen åkt till Vitangi och handlat och tittat på skor till mammas kusners mamma (hon heter Göta) Vi hittade inga till henne men mamma hittade ett par inneskor som hon köpte. Sen när vi kom hem så duchade jag och sen åt vi middag, det blev köttsoppa, helt okej maträtt :)
Vi hörs kanske immorn, hejdå!





Nytt År

Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag men nu gör jag i alla fall det! ^_^ Nu när det är nytt år och allt ska jag försöka göra en ny bloggdesign! Vi får väl se, har även tänkt göra en ny kategori; Outfits, vad säger ni om det? ;) Aja nu är jag i alla fall här i Soppero, det börjar bli liiite långtråkigt men det går bra. Vad har jag gjort under den här tiden då? Ja, jag har spelat Monopol (julklapp) Sett på tv, hållt på med datorn o.s.v Men nu ska jag återgå till att göra ingenting, hejdå!