Yes we candy!

Ledsen för usel uppdatering! :(
Har bara inte orkat. Aja nästa vecka far vi (8:an) till Lovund, vilket är en ö i Norge. Kommer nog att bli jättekul! Jag ska bo med Angelina. Något jag deremot inte längtar till är resan dit, 10 timmar med buss och 2 timmar med färja, eller nåt sånt. Eftersom att vi far på måndag så måste jag och mamma handla den sista maten imorrn. Samtidigt kan vi ju gå och titta i nån affär. Idag var jag och mamma på stan, jag köpte en over size kofta på BikBok, snygg var den! Har inte så mycket mer att säga men som ni kanske förstår kommer jag inte kunna uppdatera nästa vecka.
Om jag inte skriver imorrn så säger jag hejdå och vi ses på fredag!

Rubrik brist

Kom inte på nån bra rubrik :(
Idag stannade jag hemma för att jag var så trött, har inte sovit så mycket under helgen. Det var verkligen tur att jag stannade hemma för när mamma kom hem på lunch ville hon att jag skulle ta tempen och den visade 37.8! Anna du har smittat mig! Vi får väl se om jag kan gå i skola imorrn, kanske, kanske inte.

Glömde nästan att berätta, jag var på konfirmationsläger i helgen, det var........tråkigt :( Vi skulle sjunga en låt och fjortisarna sjöng (naturligtvis) inte. Eller ja, fjortisar är de väl inte men nästan i alla fall. Tänk när vi står där inför alla i kyrkan och så är det typ bara hälften som sjunger! Pinsamt! Aja, nu lämnar vi det.

Nåt mer har jag inte gjort, jag ska väl försöka skriva imorrn, hejdå!

En outfit

Idag gjorde jag en liten outfit:


Dagens outfit

När jag ändå håller på tänkte jag visa dagens outfit, så här kommer den;

Kofta - St Tropez

Tee - Gina Tricot

Strumpbyxor - H&M

Hårband - Ur & Penn

Örhängen - Glitter


Ny design

Nu är jag äntligen klar med min design! Först gjorde jag en men efter ett tag blev jag missnöjd med den så nu har jag den här. Den blev väl okej. Jag visade inte upp det jag hade gjort igår så det gör jag nu istället:
Det jag gjorde var en nesecär.
Insidan.
Den är dock inte helt klar, jag måste sy i kanterna för hand eftersom att det blev så tjockt med blixtlåset.