I stugan

Är i stugan nu, kommer inte kunna lägga in några bilder så länge jag är här för p.g.a att jag använder min mammas kusins dator.

Jag försöker komma underfund med hur man lägger in filmer på sin iPod, men jag har inte riktigt klurat ut det än. Har btw fyra låtar på den, jag måste lägga in mer med tanke på att den har 160GB! Ganska mycket! Undrar hur mycket plats en film tar....

Kommer snart att få mitt wii, bestälde ett från tradera, sparar typ mer än 2000 kr! Det kommer i mitten av nästa vecka.

Jag skulle vilja göra något med mitt hår, typ slinga det rosa och blont. Undrar om det är snyggt?

Jag känner att detta blev ett väldigt osammanhängande inlägg men, men. Nu vet ni vad jag håller på med här. Ska kanske åka till Kiruna i början av nästa vecka också. Vi ses!


haha

-I didn't get to talk to her
-That's because you don't know her
-And now I never will

Pamplemousse

Vet inte riktigt när jag kommer kunna visa det jag köpt eftersom att jag inte vet var kameran är. Så länge får ni titta på min önskelista till min födelsedag:

Jag vet att det är väldigt länge kvar tills jag fyller år men man kan väl önska ändå?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En annan sak: min mamma sa igår att nån som hon är avlägsen släkting med är gift med en från thailand. Som jag förstod det så hade de ett hus där och de sa att vi borde koma och hälsa på! Nu tänker kanske alla att "Thailand, vad är det med det?" Men jag tycker i alla fall att det är kul, ifall vi åker så blir det på vintern. Hoppas, hoppas, hoppas!


Cherry vanilla bonbon monster cupcake! ツ

Nu är det sommarlovet, tror inte att nån missat det men i alla fall, i fredags åt jag lunch med Rebecka och sen åkte vi hem till mig, vi spelade lite brännboll och jag slog faktiskt ganska så långt. Jag blev väldigt nöjd över betygen, fick MVG i musik, det trodde jag inte men är glad ändå. Igår for jag och mamma på stan för jag hade lagt undan en pyjamas som jag köpte, kommer dock inte ha överdelen som pyjamas, den är för söt för det! Jag köpte också ett linne på rea och lite till, ni får se bilder senare.

Skolavslutning

Ledsen att jag inte skrivit på år och dar, har bara inte orkat, hänt en del...
Men nu är jag back in bussiness och (förhoppningsvis) kommer jag fortsätta vara det! :D
Idag är det skolavslutning. Kan inte fatta att jag kommer börja nian i höst, känner mig redan stressad inför gymnasievalen trots att det är ett halvår kvar. Idag får vi betygen också, vet redan några betyg men det ska bli spännande att se resten! :) Efter avslutningen ska jag vara med Rebecka och äta lunch på stan, Anna ska till Stockholm direkt efter så hon kan inte följa med :( Är lite avis att hon ska dit men det går nog bra ändå!
Vi hörs sen!
Bild från Lovund, kan ni se snobben i bakgrunden?

Tävling


Jag är med och tävlar!!!! Och om jag vinner lovar jag att uppdatera mer, det vill ni va? Här tävlar ni!