oj

Jag glömde att berätta att på min högra tumme har jag gjort ett "E" (som i Elin) och på min vänstra tumme har jag gjort några prickar.

Förlåt ;(

Jag är ledsen att jag inte har skrivit på länge men nu skriver jag i alla fall, fast klockan är ganska mycket så jag ska gå och lägga mej snart. Vi hade franskaprov för inte så länge sen och idag la var franskalärare upp resultatet på skolsoft, jag fick 65/70 MVG =) Innan jag avslutar tänkte jag lägga upp en bild på mina nya naglar som jag gjorde ganska nyss, kanske inte så svår design men tillräckligt svår för mej! aja här kommer bilden:
jag ursäktar bildkvalitén, webcam

Busan nya bjällra

Idag när pappa kom hem från stan hade han köpt en bjällra med en scarf på åt min katt Busan. Hon måste ha en sån för när vi är i vår stuga så vill vi inte att hon ska ta några fåglar så då blir hon rädd när bjällran låter. Det var lite svårt att få en bra bild men det här var det bästa jag lyckades med:
Kan ni se det lilla röda där på henne?

Terminate yourself

Här kommer några bilder på mej som en mördarmaskin, du kan också prova på terminatyourself.com
Man kan göra det på djur också

Lediga!!!

Idag hade vi so, det var drygt!! När det var några minuter kvar talade vår lärare om vad vi fick på so provet, jag fick VG. Det var rikrigt skönt för var jag var inställd på att jag skulle få IG. Igår gjorde jag franska prov också, undrar när vi får reda på resultatet...... Nu ligger jag bara i sängen med mammas nya MacBook! Hon är lärare på MinervaGumnasiet så hon har fått den därifrån, den har webbkamera! Imorgon är det torsdag och då är vi lediga!!!!! Nu har vi ledigt från torsdag till söndag, riktigt härligt! Hoppas dom blivande dagarna blir soliga och varma. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorrn... Jag funderar p att vara med Lovisa och göra nåt med henne men jag vet inte riktigt. För två år sen fick jag en presentkort på SF bio av Rebecka på min födelsedag med 200 kr och det går ut i år typ i semptember så jag och Rebecka kanske ska på bio och se typ Änglar och Demoner elr Natt på Museet 2. Den verkar vara riktigt rolig!:) Jag har inte så mycket mer att skriva så här kommer några bilder på mej, mej och åter mej!






En normal bild kan ni få :)

Chek it out!

Titta vad jag hittade på nätet när jag kollade runt lite!

Gratis Bio

Gratisbio är en väldigt bra sida för dej som vill ha biobiljetter och presentkort helt gratis, ja du läste rätt! det är helt gratis så här går det till: När du blir medlem får du 50 poäng + att du får 25 poäng till om du skrivert att tingelin eller någon annan värvade dej. Om du värvar nån får du 5 poäng och ifall den du värvar får 175 poäng får du 200 poäng och allt detta är helt gratis. En bonus nu i maj är att om du loggar in på gratisbio lite innan klockan har blivit 18:00 så kan du vara en av två som får en biobiljett! Även detta är gratis! Här kommer lite poäng fakta:

400 poäng: En biobiljett!

1000 poäng: Ett presentkort på 300 kr!

1500 poäng: Ett presentkort på 500 kr!

2000 poäng: Ett superpresentkort på 700 kr!!!

Så vad väntar du på? Bli medlem på gratis bio nu: http://gratisbio.se/


Oskyldig till motsatsen är bevisad

Idag skulle vi igentligen ha svenska på morgonen men det blev so och tingsrätten istället. Det blev ett fall med en man som var åtalad för grovrattfylleri (han hade haft 2,26 promille i blodet och gränsen är 0,2 promille) Sen var det franska med prov! :( Jag hade inte pluggat särskilt mycket men jag tycker ändå att det gick ganska bra. Sen skulle jag ha haft engelska men det blev ingen för att det var extra träning inför vårshowen. Min gitarrlärare har nämligen tvingat mej att vara med i orkestern på skolan med hög- och mellanstadiet. Det var riktigt soft för vi fick fika; rulltårta och kakor med saft.

Flätar

Just nu siter jag bara här och flätar lite, jag har gjort en, den har jag runt foten som ett fotarmband och håller på med två till. Jag tittar på tv samtidigt så det går inte särsilt fort men det går framåt i alla fall :) Här kommer lite bilder:



Tråkigt

Just nu sitter jag och har tråkigt! För en liten syund sen så satt jag och pysslade med ett gammalt pyssel från pysseklubben. Sen ringde jag Felicia men hon var inte hemma :( Sitter och kollar på LA Ink men funderar på att göra ett annat pyssel som jag inte heller har gjort än.

nya kläder och naglar

Igår innan dans uppvisningen gick jag och mamma och köpte kläder och ettpar ballerina skor! Allltid lika roligt när ens mamma betalar. Jag kanske är lite efterbliven men jag upptäckte Ben & Jerrys igår och det är hur gott som helst men ack så dyrt!
Mina nya naglar!

dans uppvisning

Igår hade jag dansuppvisning på Idun. Det gick väldigt bra och jag var inte alls nervös som jag trodde att jag skulle vara. Just nu sitter jag och kollar på Amerikas best dance crew. Jag äskar lil' mammas kläd stil! Jag måste plugga franska också
men det orkar jag inte med just nu! Hare gött!


Ny blogg :)

Det här är min nya blogg! Hoppas att jag kommer skriva mer i den här än i den förra. 

Välkommen till min nya blogg!