Muffins

Idag åt jag och mamma på McDonald's. Innan vi åt gick vi runt på olika affärer. Jag hittade ett par shorts för 10:- Jättebilligt!:) Jag och mamma har bakat muffins ikväll också Marchmallows (stavning?)muffins! Jättegoda! Sen har jag varit inne på omegle.com mycket också. Har inget mer att skriva så vi hörs imorrn Hejdå!
Jag igår

If i'm dyin i'm lyin

Så igår såg jag och mamma Upp ^_^ Den var riktigt rolig, och söt men den var också sorglig. Värd att se var den hur som helst! :D Idag har jag mest bara sett Heroes och Family Guy men jag lyckades klämma in lite franska, so och gitarr också. Imorrn tänkte jag och mamma baka muffins innan konfirmationen börjar klockan 11. Sen har det inte hänt så mycket mer. Skriver mer imorrn hejdå!
Jag var vid Eiffeltornet idag! Haha

He said son have you seen the world? What would you say if I said you could?

Idag slutade vi typ 2 timmar tidigare för att vi skulle gå och lyssna på några från Zimbabwe, dom var riktigt bra! Efter det gick jag runt på stan och träffade Greta och Annika så vi gick runt tills klockan blev halv 4 och jag skulle fara ock klippa mej. Har tyvärr ingen före och efter bild men ni kan få se hur det blev i alla fall ^_^

Konstig min jag vet men det blev som det blev :P


Ikväll ska jag mest bara ta det lugnt, jag och mamma tänkte se Upp :) Har ni sett den? Var den bra? Vi får väl snart se.... Bloggar mer imorrn hejdå!

Det jag fick

Ledsen att jag inte skrev igår eller i förrgår, jag hade prov idag så jag har spenderat kvällarna till att träna inför det. Provet gick väl helt okej. Nu får ni i alla fall se bilderna! ^_^
Man ser inte så mycket men bättre bilder kommer, för er som inte ser vad det är så är det nagelgrejs! :)

Dial Meg for murder

Hej hej!
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Igår fick vi ett mejl av vår idrottslärare om att det inte var skidor för att det var för kallt. Jag tog alltså inte med mig något (d.v.s utekläder) men sen kom han till slöjden och sa att det var idrott så jag och Rebecka åkte hem till mig för att hämta utekläder men när vi kom till skolan visade sig att vi bara skulle prata om friluftsdagen, vi hade alltså åkt hem till mig i onödan! :( Men men , "better safe than sorry" ^_^
Nu till något helt annat: Idag fick jag ett avi från posten så jag och mamma for för att hämta ut det. Innehåll får ni se imorrn! :)
Vad kan det vara?

depend nr 40

Idag var jag och mamma på strömpilen, jag köpte bl.a ett nagellack. Nu ska jag snart äta middag och sen blir det att plugga inför franskaprovet på torsdag. Har inget mer att skriva så hejdå
Bild på naglarna och färgen.

Nu är det fredagsmys! ^_^

Äntligen fredag!
Idag har det inte hänt så mycket, har gått i skola och slutade halv fyra (!) Jobbigt men det fick lov att gå. Sen kom mamma och hämtade mig och Anna fick också skjuts, sen for jag och mamma till ICA för att handla middag. Vi åt kycklingwraps! :) Nu ska jag snart se på heroes.
Jag skriver mer imorrn Hejdå!

Ny design....igen!

Nu har jag gjort en ny design igen! Jag blev så trött på den gamla sen så var jag så sugen på en ny så här har ni resultatet! ^_^ Snygg eller ful?

Jeansjackan

Nu tänkte jag visa en bild på jeanjackan ^_^
Inte den bästa bilden men men
Så ser den ut :)
Jag bloggar mer imorrn hejdå!

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke av PinkyBell! Där får jag välja helt själv hur jag vill att mitt smycke ska se ut.
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas måndag den 8 mars klockan 20:00!
Var med och tävla du oxå;D
LYCKA TILL

hej

Det var ett tag sen jag kom hem men men...
Idag har jag som sagt varit på stan med Anna och det var jättekul! ^_^ Jag köpte en jeansjacka (bilder imorrn) och så åt vi på NK.
Anna köpte muffinsformar med fint blommotiv. :)
Efteråt gick vi hem till Anna och spelade lite tv-spel, gjorde videos och lite annat.
Sen har det inte hänt så mycket, jag kom hem, har sett smallville, lekt lite med photoshop så ja.
Vi hörs imorrn, Hejdå!


Tävling!

Nu är jag med i en till tävling! Även denna gång är tävlingen på fokis.se och man har chans att vinna en valfri t-shirt från phoenixtshirt! Jag valde den här little miss tröjan! ^_^
Little miss giggles!
Jag älskar tröjan! Jag tycker att man ska föröka le och skratta så ofta som möjligt, leva livet med ett leende på läpparna!^_^ Det såklart att livet kan kännas jobbigt också men då får man kämpa och hålla ut, dessutom kan jag ju ta fram den här tröjan och bli påmind om allt det roliga i livet! :D

Måndag

Hej hej! Idag är det studiedag så jag och Anna ska på stan och sen hem till henne ^_^ Kommer bli jättekul! Jag skriver mer sen när jag kommer hem.
Jag idag :)

Tisdag

Hej!
Idag var jag, Anna och Rebecka på stan. Vi fikade och köpte en present till Rebecka för hon har fyllt år (hon var inte med när vi köpte den) Jag köpte en scarf och ett hårspänne i form av en blomma! ^_^
Bild på blomman :)
Det var lite svårt att ta bild på scarfen men här är en bild i alla fall. Det kan hända att ni får se den i en "Dagens Outfit" imorrn!
Nu till något helt annat, jag tänkte lägga upp mitt första youtubeklipp! ^_^ Det är en parodi på Miley Cyrus låt 7 things:
Visst är den bra!

Hej

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg!
Idag har jag varit med Anna, vi gjorde massor med videos och det var kul!
Skaffat en till blogg med Anna -->LÄNK<-- Har inte så mycket mer att säga godnatt!

Lördag

Hej hej!
Jag vaknade för nån timme sen. Just nu håller jag på att rensa bland mina bilder och byta namn så dom inte heter typ g289273 eller så.
Jag har också lagt in lite bilder i menyn och framför kommentar grejen, om ni inte ser kan ni uppdatera eller nåt liknande. Igår fick jag ett nytt pysselpaket med silk clay! Precis sånt jag velat ha förut! ^_^
Nu har jag inte så mycket mer att säga, ni kanske får se bilder på det jag gjort senare. Hej hopp igelkott!

Fredag

Hej!
Försökte skriva ett inlägg igår men blogg.se ville inte sammarbeta -.-
Nu skriver jag i alla fall ^_^
Vad har hänt idag då? Ja vi hade matteprov, gick ändå ganska bra men sista uppgiften, näe där har jag tur om jag får ett halvt poäng...
Idag har jag i alla fall suttit och laddat ner massa bilder, här kommer några:
Och med det säger jag Godnatt!

Måndag

Nu bloggar jag igen! Har inte bloggat på typ 30 år men jag har haft mycket att göra *host*
Nä men jag har inte haft så mycket att säga. Jaja nu bloggar jag i alla fall! ^_^
Idag så har jag inte gjort så mycket, Rebecka ville låna hunted men se det går inte! Har typ 100 sidor kvar men kanske imorrn Rebecka, kanske imorrn.
Jag och Angelina spelade in lite videos när vi väntade på att gympan skulle börja (vi har nämligen håltimme precis innan gympan) Anna och försökte vara med på ett på ett hörn när vi berättade om "dagens nyheter".
Sen har det väl inte hänt så mycket mer.
Hörs (kanske) Imorrn, hejdå så länge!