Wii!

Idag är jag jätteglad, fick nya mario spelet idag, ni vet mario galaxy 2! Hon i kassan tyckte om mig så mycket att jag fick det för halva priset! :)

New nails

Idag gjorde jag nya naglar, jag hade en annan design förut men när jag duschade lossnade pärlona så jag gjorde om dem! :)
Franskmanikyr med vita pärlor på ringfingret.

Tävling

Jag är med i en tävling på fokis.se, man tävlar om att vinna ett presentkort på saray! Hur bra är inte det?! :) Hoppas att jag vinner!!!!

Alla som röstar får en kaka! =^.^=

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


En lyckad auktion har två vinnare

Nu har jag kommit hem från stugan, det var jättevarmt så vi stannade i Piteå och badade i havet, det jag jätteroligt! Fast mamma badade inte för hon var rädd att Busan skulle dö av värmeslag så hon tog hand om henne. Imorgon ska jag och mamma på Strömpilen, jag vill prova gå i mina klackeskor.
På fredag kommer min brorsa och hans flickvän hit så då ska vi ut och äta och grejs. Sen helgen efter det så ska jag, mamma och pappa till Stockholm över helgen bara, kommer bli jättekul!
Jag måste se Eclipse med Anna och Rebecka nån gång också, Ska bli spännande att se den, de två första filmerna tycker i alla fall jag var dåliga och sånna där som man bara ser en gång och sen aldrig mer, men de flesta säger att den här var bäst så vi får hoppas på det!
Uppdaterar om Dagens Outfit m.m imorrn! Hejdå